Algemene actievoorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN - ALLEKUNSTENAARS.NL

 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de relatie tussen kunstenaars die hun gegevens op de website AlleKunstenaars.nl plaatsen (hierna ‘kunstenaars’) en de website AlleKunstenaars.nl (hierna ook ‘de website’).

 2. Kunstenaars kunnen zich van 1 maart tot en met 1 juni kosteloos aanmelden voor een presentatie met een ‘COMPLEET’ account op de website waarbij 12 foto’s kunnen worden toegevoegd.

 3. Er zijn verder geen aanvullende kosten verschuldigd, ook geen bemiddelingskosten, courtage of commissie.

 4. Op de website vermelde gegevens kunnen door de kunstenaars zelf, onbeperkt worden gewijzigd en verwijderd. Ook hiervoor zijn geen kosten verschuldigd.
 1. 21 dagen voor het gratis account afloopt, wordt een automatisch bericht verzonden vanuit de website allekunstenaars.nl. Daarin wordt de keuze gegeven om het account te verlengen of aan te passen. Kunstenaar zal zélf in het account een eventuele wijziging moeten aangeven binnen de 21 dagen.

 2. Zonder verwijdering van het account of wijziging van de Abonnementsgegevens in het profiel, continueert de vermelding van de geplaatste gegevens telkens met één kalenderjaar. Verwijdering van het account en het wijzigen van de Abonnementsgegevens kan op elk moment. Eventuele openstaande facturen blijven bij verwijdering echter van kracht en zullen door de website alsnog worden toegezonden, al dan niet onder aftrek van de nog resterende maanden van het kalenderjaar. 

 3. Kunstenaars mogen geen aanstootgevende teksten of afbeeldingen op de website plaatsen. Als een kunstenaar dit toch doet is een niet voor matiging in aanmerking komende boete van € 1.000,- per geval verschuldigd, los van de schade die aan derden aangebracht kan zijn.

 4. De website zal zich moeite getroosten om alle dagen, 24 uur per dag, online te zijn. Ingeval dit tijdelijk niet zo is, is er geen recht op restitutie van de volledige of een deel van de betaalde kosten.

 5. Kunstenaars die hun gegevens op de website hebben geplaatst krijgen enige malen per jaar het verzoek hun gegevens na te kijken en zo nodig te actualiseren.

 6. AlleKunstenaars.nl houdt zich aanbevolen voor suggesties waardoor de dienstverlening van de website kan worden verbeterd. Suggesties zijn welkom bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 7. Dit reglement is van kracht vanaf 1 maart 2020 en vervangt alle voorgaande versies.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Wilt u graag elke maand een nieuwsbrief ontvangen met enkele kunstwerken, aangeboden met korting? Of bent u kunstenaar en wilt u graag regelmatig nieuws voor kunstenaars ontvangen met expositiemogelijkheden? Meld u dan hier aan en blijf op de hoogte van nieuwe inschrijvingen, nieuwe kunst en meer leuks!

Ongeldige invoer

Invalid Input

ONZE PARTNERS
LOGIN
Don't have an account yet? Register Now!