"Ik kan een kunstenaar niet vinden via de Zoekmachine, terwijl hij/zij wél een profiel heeft. Hoe kan dat?”
Wij werken hard om ook de zoekmachine goed te laten functioneren. Momenteel vindt de zoekmachine helaas alleen kunstenaars waarvan ook een of meer kunstwerken zijn geüpload. Uiterlijk eind juli zal de zoekmachine zijn aangepast en kunt u ook kunstenaars vinden die géén kunstwerken hebben toegevoegd. Onze excuses voor het ongemak. 

"Hoe kan ik mijn persoonlijke pagina delen met mijn contacten?"
Als je op jouw pagina bent, zie je in de adresregel het volgende: https://www.allekunstenaars.nl/kunstenaar?profile=.... Op de plaats van de puntjes (....) staat een nummer: dat is uw profielnummer. Als u de complete link deelt (dus inclusief het gedeelte ná de slash (/) met het nummer) dan komen uw relaties direct op uw profielpagina terecht, bij het klikken op de door u gedeelde link. 

“Hoe kan ik me aanmelden op AlleKunstenaars.nl en wat kost het?”

Aanmelden voor een presentatie op www.allekunstenaars.nl is simpel! U klikt in de menubalk op ‘AANMELDEN’ en vervolgens kiest u het abonnement van uw keuze. Als u álle verplichte velden heeft ingevuld, is uw profiel aangemaakt.

“Ik heb mezelf aangemeld maar ik kan nog niet inloggen: wat gaat er mis?”
Na het aanmelden, krijgt u twee automatische berichten binnen enkele minuten op het door u ingevulde e-mailadres. In de e-mail met het onderwerp “Account Details voor …” vindt u een activivatielink. Als u daarop klikt, is uw account geactiveerd en kunt u inloggen.

“Ik heb geen e-mail gekregen nadat ik me heb aangemeld, wat moet ik doen?”
Het gebeurt helaas weleens dat onze automatische berichten niet in uw reguliere inbox worden getoond: controleert u alstublieft ook uw SPAM en/of JUNK mapje? Mogelijk staan onze berichten daarin.

“Hoe moet ik inloggen?”
Nadat u zich heeft aangemeld en uw account heeft geactiveerd, kunt u inloggen door te klikken op de button ‘LOGIN’ aan de rechter bovenzijde van de pagina.

“Bij het inloggen wordt gevraagd naar een Geheime Sleutel, die heb ik niet. Wat nu?”
Dit is een veld dat niet verplicht is; u kunt het veld gewoon leeg laten en inloggen.

“Ik wil een profielfoto toevoegen, hoe doe ik dat?”
U vindt een instructie voor het uploaden van een profielfoto hier: Instructie_uploaden_profielfoto_en_fotos_kunstwerken.pdf

“Ik wil foto’s van mijn werken toevoegen, hoe moet dat?”
U vindt een instructie voor het toevoegen van kunstwerken hier: Instructie_uploaden_profielfoto_en_fotos_kunstwerken.pdf

“Mijn werk is niet te koop, wat vul ik in bij Prijs?”
We werken aan een mogelijkheid om hier ook de keuze ‘Niet te Koop’ toe te voegen. Tot dusver is die mogelijkheid er nog niet en kunt u het beste de prijs invullen waarvoor u het werk verkocht heeft of een fictieve prijs. Bij het veld ‘omschrijving’ kunt u dan noteren dat het werk niet te koop is.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Wilt u graag elke maand een nieuwsbrief ontvangen met enkele kunstwerken, aangeboden met korting? Meld u dan hier aan en blijf op de hoogte van nieuwe inschrijvingen, nieuwe kunst en meer leuks!

(*)
Invalid Input
ONZE PARTNERS
LOGIN
Don't have an account yet? Register Now!