contact met ons

Allekunstenaars.nl is ontstaan vanuit de behoefte aan eenvoud en gemak. Is het niet gemakkelijk om zo veel Nederlandse kunstenaars op één website te kunnen vinden?
Allekunstenaars.nl is een gemeenschappelijk initiatief van de Kunst Collega’s B.V. (www.dekunstcollegas.nl), de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (www.nabk.nl) en Stichting Kunstweek (www.kunstweek.nl).

De Kunst Collega’s B.V. is verantwoordelijk voor de opzet, het functioneren en het onderhoud van de website en al hetgeen aan de website verbonden is.

De Kunst Collega’s B.V.
Allekunstenaars.nl
Oeverkruid 13
4941 VV Raamsdonksveer

Telefoon 0162 52 15 00
E-mail: info@allekunstenaars.nl

VRAGEN?

Bekijk eerst 'Meest gestelde vragen' (zie onderaan, in de grijze balk). Staat uw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

BLIJF OP DE HOOGTE!

Wilt u graag elke maand een nieuwsbrief ontvangen met enkele kunstwerken, aangeboden met korting? Of bent u kunstenaar en wilt u graag regelmatig nieuws voor kunstenaars ontvangen met expositiemogelijkheden? Meld u dan hier aan en blijf op de hoogte van nieuwe inschrijvingen, nieuwe kunst en meer leuks!

Ongeldige invoer

Invalid Input

ONZE PARTNERS
LOGIN
Don't have an account yet? Register Now!